GOLDEN BEAUTY SHOP – 10 GODINA SA VAMA !

10 godina gbs i kupon

Veliko nam je zadovoljstvo da sa vama podelimo radost koju osećamo povodom deset godina od otvaranja našeg prvog u nizu maloprodajnih objekata.

U pitanju je Golden Beauty Shop u okviru tržnog centra BIG Pančevo koji osim parfimerijskog dela sadrži i salonski sa velikim brojem dostupnih frizerskih, kozmetičkih, manikirsko – pedikirskih i fizioterapeutskih usluga sa krajnjim ciljem brige o vašoj lepoti i zdravlju.

Želimo da se zahvalimo timu naših ljubaznih prodavaca, stručnih i predanih frizera, pedikira, manikira, kozmetičara, masera, fizioetarapeuta, jer bez njihovog zalaganja, znanja i posvećenosti ne bi uspeli da izgradimo reputaciju prestižnog salona u kome izvire lepota!

Nakon otvaranja prvog objekta, u godinama koje su dolazile otvorili smo niz objekata u velikim tržnim centrima čije lokacije možete pogedati na:

Lokacije naših objekata

Visok kvalitet usluge, prijatan ambijent kao i kvalitet naših brendova – na prvom mestu Golden Rose dekorativne kozmetike, pa farbi za kosu Miss Magic, MM Beauty , Elea, potom švajcarski bred za održavanje oralne higijene Trisa kao i linija parfema Roxanne – čine asortiman naših objekata neodoljivim.
Radost koju osećamo želimo da podelimo sa vama!

Zato vam u periodu od 31. 05.2021. do 6.06.2021. godine darujemo neverovatnih 20% popusta na celokupan asortiman Golden Rose dekorativne kozmetike i to u svim Golden Beauty Shop maloprodajnim objektima!
Popust važi i za našu

ONLINE PRODAVNICU

uz kupon BD21

Dođite da se radujemo zajedno!

Dobro došli!

Povezani članci