GOLDEN BEAUTY SHOP BIG FASHION

Lepota je uvek naša inspiracija

Lokacija

Prvi nivo / Lokal K 102

BIG FASHION je najveći šoping centar u starom Beogradu, nalazi se na Karaburmi u Višnjičkoj ulici broj 84. ŠC BIG FASHION obuhvata stotinak prodavnica najznačajnijih svetskih i domaćih brendova na dva nivoa, a treći nivo posvećen je gastronomiji, kao i zabavi za decu i odrasle sa predivnim pogledom na Dunav.

Na dan otvaranja samog ŠC BIG FASHION otvoren je Golden Beauty Shop mini-formata na 12 metara kvadratnih i nalazi se na prvom nivou pod oznakom štand K 102.

Brendovi

Osim celokupnog asortimana našeg zlatnog brenda Golden Rose koji nudi odavno na tržištu poznate, kao i nove linije proizvoda dekorativne kozmetike čiji je zaštitni znak savršen balans cene i kvaliteta, u objektu su dostupni i proizvodi brendova Miss Magic, Elea, MM Beauty, Roxanne i Trisa. Brendovi Elea, Miss Magic i MM Beauty poznati su po širokoj paleti farbi za kosu i propratnim asortimanima, brend Roxanne po raskošnim mirisnim notama, dok je Trisa brend za održavanje oralne higijene, čiji proizvodi nastaju u srcu Švajcarske i obuhvataju širok dijapazon pasti, četkica za zube, čistača jezika i sl.

GOLDEN BEAUTY SHOP GOLDEN BEAUTY SHOP GOLDEN BEAUTY SHOP GOLDEN BEAUTY SHOP GOLDEN BEAUTY SHOP GOLDEN BEAUTY SHOP GOLDEN BEAUTY SHOP GOLDEN BEAUTY SHOP GOLDEN BEAUTY SHOP

I više od toga

ŠMINKANJE

PROFESIONALNA USLUGA

Rezervišete sebi izgled
sa crvenog tepiha za izlazak,
važan poslovni sastanak
ili bilo koju drugu
specijalnu priliku.

LOYALTY

NAGRAĐUJEMO VERNOST

Nagrađujemo vašu vernost
i spremamo vam uvek
zanimljive popuste i akcije.
Preuzmite našu aplikaciju,
očekuje vas mnogo iznenađenja!

AKCIJE

KOJE SE NE PROPUŠTAJU

Svake srede naši kupci ostvaruju
10% popusta na celokupnu ponudu
Golden Beauty Shopa, a
tradicija našeg poslovanja
obuhvata i raznovrsne mesečne
akcije.

Golden Beauty Online Shop

Pogledajte naš asortiman

Foto galerija

Video

Posetite nas na I spratu ŠC–a BIG FASHION

i uverite se zašto je Golden Beauty Shop MESTO GDE IZVIRE LEPOTA!