Pedikir

TRETMAN DOSTUPAN U SALONIMA BIG PANČEVO I BIG FASHION PARK (BGD)

Golden Beauty Shop – mesto gde izvire lepota!

Stopalo spada među najopterećenije delove tela i vrlo često je izloženo različitim nepovoljnim uticajima: tesna obuća, dugotrajno stajanje, visoke potpetice, loša nega…

Proleće je vreme prelaska iz zimske obuće u letnju. To je velika promena za stopala jer ona tada gube vlažnost, više se isušuju. Koža postaje gruba, zadebljana i na njoj se stvaraju pukotine.

Klasičan pedikir

Klasičan pedikir je kozmetički tretman zdravog stopala kod kog se obrađuje stopalo koje se redovno održava u salonu, otklanja se eventualna zadebljana koža, tretira se kožica oko noktiju, uz prethodno natapanje u toploj kupci, zatim sledi lagana masaža i po želji klijenta ulepšavanje i lakiranje.

Medicinski pedikir

Medicinski pedikir podrazumeva tretman stopala sa zdravstvenim problemima: jako zadebljanje kože, urasli nokti, gljivice, kurje oko, dijabetičko stopalo, pukotine i sl.

Parafinsko pakovanje stopala

Parafinsko pakovanje stopala namenjeno je osobama sa izuzetno suvom kožom na stopalima. Najbolji način da povratite vlažnost koži stopala jeste parafinsko pakovanje. Na taj način se postižu duboka hidratacija i mekoća kože.

Geliranje noktiju na nogama

Umesto laka, isprobajte gelove, koji su postojaniji i jačaju nokte na nogama, a postoje u svim bojama. Idealni su za one koji nemaju vremena da svaki dan popravljaju lak za nokte, jer mnogo duže traju od običnih lakova. Takođe, s njima možete oslikavati nokte kako želite, isto kao i na rukama.

Refleksologija stopala

Refleksologija stopala – Hod po oblacima Da bismo lakše i stabilnije hodali kroz život, prepustićemo se magičnom devedesetominutnom tretmanu stopala. S obzirom na činjenicu da se na njima nalazi 7.000 nervnih završetaka i da su grupisani u refleksne zone koje su povezane sa svim organima i organskim sistemima, ovaj tretman potpuno balansira rad svih unutrašnjih organa i celo telo dovodi u savršenu ravnotežu.

Dobra i detaljna refleksomasaža stopala po efektima može zameniti klasičnu relaks masažu, što govori i o njenom izuzetnom antistresnom dejstvu.

Od ostalih tretmana izdvajmo:

Pedikir sa geliranjem

Pedikir
i Shellac

Pedikir sa geliranjem

POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS

Posetite nas i uverite se

da je Golden Beauty Shop zaista MESTO GDE IZVIRE LEPOTA!