Martovske akcije za Loyalty članove

Martovske akcije za Loyalty članove

Golden Beauty Shop vam poklanja 2 KUPONA u znak martovskih akcija. Učinite svoj dan posebnim.

Martovska Loyalty-unutrasnja

Do 31.03. uz KUPON iskoristite popust -25% i ugrabite Golden Rose hajlajter paletu po super ceni.
Akcija važi do 31.03.2023.

Naše lokacije

Hajlajter paleta

U našim salonima TC BIG Pančevo i TC BIG Fashion centar očekuje vas -25% na Extreme repair tretman za oporavak kose. Nakon ovog tretmana vaša kosa će vam biti zahvalna.

Ovaj popust možete ostvariti samo ukolliko unesete KUPON!

Ovaj kupon je svim članovima vidljivi u okviru Loyalty widget-a na www.gbs.rs , na stranici “Moj profil” ulogovanog člana, kao i u okviru Golden Beauty Shop mobilne aplikacije koju možete besplatno preuzeti sa Google Play (android) i App Store prodavnice (iOS).

Ovi kuponi su personalizovani, imaju svoj jedinstven broj koji treba uneti u polje koje se nalazi u okviru box-a “Golden Beauty Shop Loyalty program” na stranici sa korpom. Da ne bi morali da prekucavate, postoji automatska funkcija kopiranja na pregledu samog kupona u widget-u i potrebno je da nalepite broj i kliknete na ikonicu sa potvrdom nakon čega će se benefiti primeniti na sam obračun kupovine ukoliko postoje uslovi za primenu kupona.

Ukoliko je artikal već sa sniženom cenom, loyalty kupon je moguće primeniti samo ukoliko je popust koji on nosi veći od trenutnog akcijskog sniženja i nije moguće primeniti kupon na već snižene cene.