Neodoljivi popusti za Loyalty članove

NEODOLJIV POPUST ZA LOYALTY ČLANOVE

Golden Beauty Shop vam poklanja 2 KUPONA povodom meseca ljubavi.
Pripremite sebi ili dragoj osobi nezaboravne trenutke uživanja i učinite ovaj februar posebnim.

Vreme ljubavi -unutrasnja

Od 14. do 24.02. uz KUPON očekuje vas -14% na Spa Collagen pedikir u našim salonima TC BIG Pančevo i TC BIG Fashion centar.

Takođe, uz Roxanne KUPON imate priliku da iskoristite čak -25% na Roxanne parfeme.
Zadivite sve oko sebe najlepšim mirisnim notama koje možete pronaći u svim našim maloprodajnim objektima ili na sajtu Golden Beauty Shop-a.

Ovaj popust možete ostvariti samo ukolliko unesete KUPON!

Ovaj kupon je svim članovima vidljivi u okviru Loyalty widget-a na www.gbs.rs , na stranici “Moj profil” ulogovanog člana, kao i u okviru Golden Beauty Shop mobilne aplikacije koju možete besplatno preuzeti sa Google Play (android) i App Store prodavnice (iOS).

Ovi kuponi su personalizovani, imaju svoj jedinstven broj koji treba uneti u polje koje se nalazi u okviru box-a “Golden Beauty Shop Loyalty program” na stranici sa korpom. Da ne bi morali da prekucavate, postoji automatska funkcija kopiranja na pregledu samog kupona u widget-u i potrebno je da nalepite broj i kliknete na ikonicu sa potvrdom nakon čega će se benefiti primeniti na sam obračun kupovine ukoliko postoje uslovi za primenu kupona.

Ukoliko je artikal već sa sniženom cenom, loyalty kupon je moguće primeniti samo ukoliko je popust koji on nosi veći od trenutnog akcijskog sniženja i nije moguće primeniti kupon na već snižene cene.

Naše lokacije