MEZOTERAPIJA – TRETMAN KOJI KOŽI PRIJA

MEZOTERAPIJA – TRETMAN KOJI KOŽI TAKO PRIJA

LEPA, MLADA I NEGOVANA KOŽA BEZ IGALA I BOLNIH ZAHVATA UZ JEDNOSTAVAN I IZUZETNO MOĆAN TRETMAN MEZOTERAPIJE (BEZ IGLE)

Hladni januarski dani nisu prijatelji našoj koži. Zato joj je potrebna dodatna nega. Posebno su ugroženi oni delovi koji su direktno izloženi štetnim vremenskim uslovima kao što je lice. Hladnoća isušuje kožu lica koja pod dejstvom loših vremenskih prilika izgleda umorno, starije i zato joj je potrebna istinska regeneracija.

Da li ste za jednostavno, brzo i potpuno bezbolno rešenje?

Ukoliko je vaš odgovor – DA – onda je pravo vreme da se informišete o prednostima mezoterapijskog tretmana bez igle.

Mezoterapija lica-telo

Učinkovitost mezoterapije bez igle zasniva se na aplikovanju optimalne količine željenih aktivnih supstanci.  Mezoterapijom se mogu tretirati različite oblasti tela sa različitim krajnjim ciljem, ali ovde govorimo o mezoterapiji lica.

Koje su prednosti mezoterapije lica bez igle u odnosu na mezoterapiju sa iglama?

  • Tretman je relaksirajuć i prijatan
  • Tretmanom se ne narušava integritet kože
  • Nema rizika od infekcija
  • Nema bola i otoka

Mezoterapijom bez igle, odnosno, dejstvom radio talasa i uz udruženo dejstvo mezokoktela se dolazi do značajnog poboljšanja stanja kože.  Koriste se preparati na bazi hijaluronske kiseline, stimulatori sinteze kolagena, preparati za lifting i vitamini.

Stanja kože za koje se preporučuje mezoterapija?
Mezoterapija lica se koristi za:

– Hidrataciju i podmlađivanje kože
– Ublažavanje finih bora oko očiju, na licu i vratu
– Uklanjanje podočnjaka
– Ublažavanje fleka i pigmentacije
– Popravljanje tonusa kože lica
– Uklanjanja akni i ublažavanje upalnih procesa
– Održavanje rezultata postignutih nekom drugom metodom

Kome je namenjen tretman?
Tretman je potpuno bezopasan, neinvazivan i nema kontraindikacija za njegovu primenu. Mogu ga koristiti osobe oba pola, različitih uzrasta i opšteg stanja organizma.

Posetite prijatan ambijent Golden Beauty Shop salona u BIG Fashion Park-u u Beogradu gde se ovaj tretman vrši najsavremenijim aparatom i koriste se najkvalitetniji preparati na našem tržištu www.centarlepote.gbs.rs i iskoristite vreme neverovatnog akcijskog sniženja cene od 50%!

Preporučujemo vam da ovaj tretman kombinujete sa higijenskim tretmanom lica i ponavljate ga intenzitetom i u intervalima u dogovoru sa stručnjakom koji procenjuje individualno stanje vaše kože.

Blistava koža i savršen ten su “sitnice” koje mnogo znače i koje dugujete sebi! Brinite o svom licu, brinite o svojoj koži na najefikasniji način u najprijatnijem ambijentu sa ljubaznim osobljem.

Zakaži termin