NEKA LEPOTA LICA CVETA I TOKOM VRELIH DANA LETA!

Neka lepota lica cveta i tokom vrelih dana leta!

PHI maske za negu i regeneraciju kože.

Koja je vaš izbor?

Phi maske za lice

Da li i vi volite leto?
Dugi vreli dani, pesak, plaže i uživanje zaštitni su znaci svakog leta. I to je ono što posebno volimo. Nažalost, naša koža ne voli leto onoliko koliko ga volimo mi.
Stalna izloženost sunčevim zracima i štetnom UV zračenju isušuje kožu, doprinosi pojavi neželjenih tamnih fleka i na dugoročnom planu ubrzava proces starenja.
Upravo to je razlog zašto leti nikako ne treba štedeti na preparatima koji neguju i regenerišu kožu našeg lica.
Koži je zato potrebna stalna:

  • Regeneracija
  • Hidratacija
  • Zaštita

PHI kolekcija maski izrađena od najkvalitetnijih sastojaka za negu nudi veliki izbor formula za negu i regeneraciju kože lica.
U Golden Beauty Shop salonima možete odabrati neku od PHI maski u skaldu sa svojim potrebama, kao što su: maske za intenzivnu hidrataciju, regeneraciju, maske obogaćene kolagenom ili one namenjene pilingu kože.
PHI maske su visoko kvalitetne, posebne, kreirane uz pažnju i ljubav sa osnovnim ciljem da vašu kožu čuvaju od neželjenih posledica izloženosti štetnim uticajima spoljne sredine i da vašoj koži povrate brzo i efikasno stari sjaj.
Leto može postati prijatelj i vašoj koži, ako vi odaberete da svojoj koži budete dobar saveznik u borbi protiv isušivanja, neželjenih pigmentacija i ubrzanog starenja.