SAVRŠENA SILUETA TOKOM LETA

SAVRŠENA SILUETA TOKOM LETA

VACUSLIM 48 – efikasan, prirodan i brz način da dođete do željenog izgleda

Da li smo spremne za kratke suknjice, tanke majičice i ,najzad, kupaće kostime?

Zašto da skrivamo svoje telo, kada ga možemo učiniti izazovnim i savršenim za svega nekoliko nedelja!

Zato želimo da predstavimo jedan od najefikasnijih prirodnih, neinvazivnih tretmana koji telo u kratkom vremenskom perodu može učiniti savršenim!

Vacuslim 48 Telo

Vacuslim 48 je profesionalni i visokoefikasan tretman za eliminaciju masnih naslaga i celulita. Potpuno je prirodan, bezbedan i bez kontraefekata. Rezultati su zadivljujući i odmah vidljivi. Obimi se smanjuju, koža se zateže, metabolizam ubrzava, voda izbacuje, a telo se oslobađa štetnih materija.

KAKO TRETMAN VACUSLIM 48 UTIČE NA LEPOTU I ZDRAVLJE VAŠEG TELA?

  • Razgrađuje trajno do 80% masnih ćelija.
  • Smanjuje formiranje novih masnih ćelija.
  • Smanjuje uvećanje masnih ćelija.
  • Ubrzava sagorevanje masti.
  • Smanjuje vidljive naslage celulita.

Vacuslim 48 uspešno topi masne naslage i zateže kožu. Kombinacijom specijalno formulisanih preparata i vakuum kese moguće je tokom jednog tretmana, izgubiti nekoliko centimetara u obimu struka, butina, zadnjice ili nadlaktica. Gubitak centimetara je individualan i kreće se od 4 do 14 cm po jednom tretmanu.

Vacuslim 48 može se primenjivati kao samostalan tretman, ili kao dopunu za postizanje boljih i bržih rezultata u drugim anticelulit tretmanima.

Tretman se preporučuje svima koji žele zategnutu i lepšu kožu, kao i eliminaciju masnih naslaga i celulita. Visoko je efikasan u podsticanju  procesa mršavljenja i izbacivanju viška vode iz organizma. Tretman je bezbolan, potpuno prirodan, sa relaksirajućim efektom.

Važno je pre primene tretmana nagovestiti eventualne probleme sa krvotokom, proširenim venama ili kapilarima. U takvim situacijama se ne nanosi topli gel.

EFEKTI TRETMANA

  • Smanjenje obima
  • Poboljšanje izgleda i tonusa kože
  • Eliminacija viška tečnosti
  • Razlaganje masnih naslaga
  • Limfna drenaža

Za željeni efekat potrebno je da se uradi serija tretmana (preporučuje se 6), kako bi postigli vidno veći tonus kože. Tretman Vacuslim 48 je potpuno bezopasan i može se ponavljati dok se ne postignu željeni rezultati. Prilikom Vacuslim 48 tretmana koriste se isključivo prirodni sastojci koji osim lepoti doprinose i zdravlju vaše kože, potkožnog tkiva i čitavog organizma.

Drage naše dame, zato ne čekajte da leto dođe, već ga dočekajte spremne, zategnute, vitke , zdrave Ii spremne za letnja uživanja!

Zakažite termin