SLANA PEĆINA – OAZA ZDRAVLJA ZA DUH I TELO

SLANA PEĆINA – OAZA ZDRAVLJA ZA DUH I TELO

HALOTERAPIJA – TRETMAN KOJI TAKO PRIJA!

Početak pandemije novog korona virusa 2020. godine doneo je u naše živote velike promene – manje društvenih odnosa, fizičku distancu, manje interakcija i kretanja, izražen strah od susreta s nepoznatimneprijateljem iz prirode i strah od stalnih društvenih promena izazvanih virusom.

Velike društvene promene i promena načina života nužno su se odrazile i na naše celokupno psihofizičko zdravlje.

Većina nas leti traži predah od svakodnevnih obaveza i gradskih gužvi na morskoj obali, uz so, šum talasa i sunce u kosi, što je istinska regeneracija za duh i telo.

Nažalost, ovo leto je donelo novu realnost – za većinu su putovanja ostala nedostupna, prelasci preko granica, koje su se zatvarale i otvarale, rizični, a pomisao na more izazivala je više umor nego odmor.

U prevodu, za većinu ove godine morskih čarolija nije bilo. Pored toga što volimo šarm primorskih ulica, brčkanje, plivanje, sunčanje i uživanje u večerama na obali – more mnogo značajnije utiče na celokupan psihofizički status organizma. Zato smo neodlaskom na more izgubili znatno više od uskraćenog uživanja.

Dobra vest je da rešenje postoji i da se krije možda baš u vašoj okolini. Mi vas sada vodimo u najveću slanu pećinu na Balkanu sa željom da vam otkrijemo čari haloterapije!

  • Da li ste ranije posetili slanu sobu ili pećinu?
  • Da li ste znali da vreme provedeno u slanoj sobi ili pećini može da zameni boravak na moru?
  • Znate li da ljudi sa bronhijalnom astmom koji koriste slane pećine znatno manje koriste lekove na bazi kortikosteroida?
  • Da li ste spremni da haloterapijom rešite respiratorne probleme svoje dece?
  • Da li je potrebno i pomenuti da će boravak u slanoj pećini regenerisati sva vaša čula?
Posetite našu slanu pećinu

Zarazna bolest kovid-19 u najvećoj meri napada pluća, izazivajući teške upale, ponekad, nažalost, sa smrtnim ishodom.

Zato je sada vreme da više nego ikada pre dišemo, dišemo, dišemo – posebno vazduh koji ojačava pluća, jača imunitet i povoljno utiče na psihofizičko zdravlje u celini.

Pored nesumnjivog pozitivnog uticaja na nervni, respiratorni i kardiovaskularni sistem, slana pećina je raj za relaksaciju primeren potrebama cele porodice.

Zar postoji igra deci draža od pravljenja kula i gradova u pesku (soli)?

Zar možete zamisliti prijatnije vreme od onog koje provodite dišući vazduh obogaćen himalajskom solju u udobnom položaju i prijatnoj atmosferi?

Prethodna 2020. godina se urotila, čini se, protiv svih nas i baš ne želi da dišemo, međutim, u inat – dišimo, dišimo, dišimo… i to punim plućima!

OSTANITE MLADI I LEPI DUGO VREMENA – JER MOGUĆE JE!