VREME JE SLAVLJA I MATURA – NEK ZABLISTAJU I ŠMINKA I FRIZURA!

Šta treba da znate da bi na slavljima mogle savršeno da izgledate?

Dolaze dani proslava – matura, godišnjica, svadbi...nažalost sa proslavama dolazi i briga kako da postignemo maksimum od svog izgleda i da jednostavno – zablistamo!

 

Ako želite da izgledate savršeno u važnim trenucima osnovno je da svoje lice i telo redovno negujete. Zato je važno da se pravilno hranite, vežbate, pijete dosta tečnosti i spavate dobro, dovoljno i redovno!

Ukoliko živite zdravo i brinete o sebi na dan slavlja potrebno je samo nekoliko sitnica kako bi vaš ten, kosa i nokti izgledali apsolutno neodoljivo!

Vreme slavlja-unutrašnja

Važno je da ten bude savršen

Važno je da redovno koristite kreme i serume koji odgovaraju vašem tipu kože i pijete dosta tečnosti. Ukoliko vam je koža sklona aknama nekoliko nedelja pre proslave izbegavajte da jedete slatko. Hidrirana koža je zategnuta i baršunasta.

Odaberite pravilno puder koji nanosite na lice. Kada su slavlja u pitanju, potrebna vam je formula koja odlično prekriva nesavršenosti kože lica, koja je dugotrajna, ali je važno da pazite prilikom odabira nijanse pudera. Važno je da puder nikada ne bude tamniji od prirodne boje vašeg tena. Preterano „teški“ puderi mogu naglasiti nepravilnosti kože u vidu akni, bubuljica, krupnih bora i slično.

Puder treba nanositi kvalitetnim priborom i utapkavati u sloju koji je potreban da pokrije nedostatke tena, ali nikako preterano, jer bi se tako postigao kontraefekat!

Kada su proslave u pitanju nanosimo pudere „teže“ teksture,  ali ih doziramo sa merom i uvek biramo nijansu prema prirodnoj boji našeg tena i tipu kože!

Budite zadovoljne svojom kosom – nosite je s ponosom

Kosu kao i kožu treba negovati kontinuirano i pažljivo. Ukoliko je kosa negovana i lepa odabir frizure za proslavu je najmanji problem!

Kada biramo frizuru  uvek vodimo računa o nekoliko faktora koji su važni prilikom usklađivanja izgleda kose sa celokupnim stajlingom. Važno je voditi računa da odabrana frizura odgovara našem licu, tenu, temperamentu i ukusu. Pored toga, dobro je frizuru prilagoditi haljini ili odelu koje smo odabrali za tu priliku. Frizura treba da je u skladu sa našim godinama, društvenim statusom, ali i prilikom. Kod sređivanja kose, kao i kod odabira garderobe ili šminke treba slediti pravilo da je manje nekada više i da pokušamo lepotu da pronađemo u jednostavnosti i svedenosti.

Ono što je najvažnije prilikom odabira frizure jeste da se dobro osećamo kada je nosimo!

 Prava dama ima negovane šake i nokte

Celokupan stajling za proslavu upotpunićete, naravno, adekvatnom brigom i negom svojih šaka i noktiju.

I ovde je važno svakodnevno negovanje dlanova, zanoktica i celokupne šake. Potrebno je da ruke hidrirate svakodnevno više puta adekvatnom kremom, u skladu sa vašim tipom kože. Negovane šake odraz su elegancije. Pred samo slavlje preporučujemo vam parafisnko pakovanje ruku kako bi vam dlanovi bili još mekši, baršunastiji i nežniji.

Nokti –  šlag  na torti! Svaka dama voli da ima negovane i lepe nokte. Bilo da se odlučite za duge ili kratke, prirodne ili izlivene – važno je da obratite pažnju na priliku, opšti stajling, boje koje ćete nositi, oblik koji odgovara vašoj šaci, kao i da uskladte nokte sa svojim godinama i temperamentom.

I ono što je najvažnije – da budete zadovoljne svojim odabirom i konačnim rezultatom.

Svi ovi saveti mogu vam oduzeti mnogo vremena ili samo jedno posle podne ukoliko se prepustite profesionalcima. Naša je preporuka da ništa ne ostavljate slučaju – vaš izgled govori o vama, vaš utisak na slavljima treba da bude potpun – zato zakažite svoje tretmane na vreme i osećajte se kao kraljica – šta god da proslavljate!

Zakaži termin u Beogradu Zakaži termin u Pančevu