Maderoterapija

TRETMAN DOSTUPAN U SALONIMA BIG PANČEVO I BIG FASHION PARK (BGD)

Maderoterapija je posebna tehnika masaže poreklom iz Kolumbije koja je već duži period našla široku primenu širom sveta, a u poslednje vreme se sve više primenjuje i kod nas.

Maderoterapija se temelji na drevnoj masažnoj tehnici koja vodi poreklo sa Orijenta i koristi se vekovima za različite estetske i zdravstvene svrhe. Pogodna je za rešavanje problema disproporcijanog taloženja masnih naslaga, nakupljanja viška vode u organizmu, oslobađanja toksina iz potkožnog tkiva. Savetuje se osobama sa izraženim borama ili celulitom.

Maderoterapija je odlična alternativa običnoj masaži za klijente sa vidljivim celulitom. Rezultati su odlični – maderoterapija doprinosi proporcionalnosti tela, zategnutoj koži i uklanjanju celulita.

Sam proces maderoterapije podrazumeva manipulaciju drvenim anatomski oblikovanim oklagijama kojima maser uništava nagomilane masnoće u tkivima,oslobađa tkiva viška vode i toksina i na taj način osim estetici doprinosi i opštem zdravlju klijenta.

Maderoterapija doprinosi redefinisanju kontura tela, smanjuje celulit i olakšava proces mršavljenja.

Tretman je dubinski jer primena drvenih oklagija podrazumeva pritisak koji utiče na eliminaciju debelog i fibroznog celulita i omogućava da tako razgrađen bude eliminisan iz tela sa drugim toksinima.

Osim toga, maderoterapija predstavlja dublji vid masaže od klasičnih masaža koja doprinosi i ravnoteži energije, oslobađa stresa i oslobađa mišiće i zglobove od bolova.

PREDNOSTI MADEROTERAPIJE:

  • 100% prirodna i neinvazivna metoda
  • Opušta mišiće
  • Podstiče limfnu drenažu
  • Uklanja toksine
  • Ubrzava metabolizam
  • Uklanja i razgrađuje celulit
  • Topi masti
  • Tonira i zateže kožu

Ova tehnika podrazumeva niz ponavljajućih pokreta, korišćenjem oko desetak različitih drvenih alatki. Drvene oklagije manipulišu ciljanim područjima koja obuhvataju: mišiće, masnoće i celulit, limfni sistem – kako bi se telo oslobodilo toksina. Oslobađanje toksina utiče na metabolizam koji eliminiše masnoću. Pokreti oklagijama  razbijaju tvrdoglave naslage celulita, čime se smanjuju ispupčenja i neutrališe izgled narandžine kore.

Pozitivni rezultati su vidljivi nakon prve terapije, a za potpune rezultate potrebna su tri tretmana sedmično. Dugoročni rezultati zavise od veštine terapeuta, intenziteta i brzine pokreta, broja primenjenih tretmana, ali i ukupne brige o zdravom životu.

POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS POSETITE NAS

Posetite nas i uverite se

da je Golden Beauty Shop zaista MESTO GDE IZVIRE LEPOTA!