KOŽA TOLIKO ČISTA DA BLISTA

KOŽA TOLIKO ČISTA DA BLISTA

U moru tremana za negu lica odaberite onaj pravi, jer negovana koža lepše stari

U moru tretmana za negu lica odaberite onaj pravi, jer negovana koža lepše stari! Žene su od davnina brinule o lepoti lica negujući je prirodnim kremama, serumima, sastojcima koje im je darovala priroda i kojima su želele što duže da sačuvaju mladost. Zategnuta koža lica, bez bora, puna volumena i života, a bez akni, pega i mitesera zaštitni je simbol lepote i mladosti.

Koža je naš najveći organ na telu i važno je da je svakodnevno negujemo, hidriramo, čistimo, hranimo i da se i sami zdravo hranimo. Koža lica nam je neprocenjivo važna za lepotu, a izložena je stalnim štetnim uticajima spoljne sredine kao što su UV zračenje, niske temperature, zagađenje, stres i nepravilna ishrana.

Svaka osoba je posebna, tako da nam je i koža jedinstvena i traži personalizovanu negu. Generalno, srećemo se sa tri osnovna tipa kože – to su suva, masna i mešovita.

Suva koža odlikuje se nedostatkom masnoće, mitesera i sjaja, ali je podložna perutanju, preranom starenju, proširenim kapilarima i borama. Osobama sa suvom kožom lica dobro je poznat osećaj zatezanja, peckanja i svraba nakon svakog umivanja. Odgovarajuća nega suvoj koži može povratiti elastičnost i sjaj i pretvoriti je u blistavu i meku.

Masnu kožu karakterišu povećani sjaj, proširene pore, česta pojava bubuljica i mitesera. Masna koža zahteva posebno brižljivu negu.

Treći tip kože – mešovita predstavlja svojevrsnu kombinaciju ova dva tipa karakterističnu po T-zoni, gde su predeli oko usana, nosa i čela skloni mašćenju, dok ostatak kože lica ima karakteristike suve kože.

Saloni lepote Golden Beauty Shop nude najinovativnije tretmane nege lica namenjene različitim tipovima kože, efektima, budžetima, rezultatima, kao i individualnim potrebama klijenata.

Svako vreme ima svoje modne trendove koji se odnose na sve sfere lepote, tako da su i sada neki tretmani popularniji od drugih, ali to ne bi trebalo da bude jedina i osnovna polazna tačka pri odabiru odgovarajućeg tretmana.

Uz konsultaciju sa kozmetičarem, koji će proceniti kvalitet i tip kože, oštećenja, dehidrataciju, prisutnost bora, količinu i vrstu pigmentacije, treba doneti mudru odluku pri izboru tretmana. A Golden Beauty Shop salon može da vam ponudi za vas pravi tretman, onaj koji najadekvatnije odgovara na vaše stvarne potrebe.

 

Zakažite konsultacije već danas ili željeni tretman, jer u Golden Beauty Shop salonima ste u sigurnim rukama. Naravno, između dve posete kozmetičaru ne zaboravite koliko je važno da svoju kožu lica negujete na pravi način – čistite, hidrirate i štitite je od nepovoljnih uticaja.

Ostanite mladi i lepi dugo vremena – jer, moguće je!