LEPE TREPAVICE DOK TREPNEŠ

LEPE TREPAVICE DOK TREPNEŠ

Oči su, kažu, ogledalo duše. Plave, braon, crne, smeđe, žute ili zelene – kroz njih upoznajemo svet, kroz njih se zaljubljujemo, saznajemo, njima zavodimo.

Ima li ičeg zavodljivijeg od snenog pogleda ispod gustih i dugih trepavica?

Kako bi im oči bile dopadljivije, dame odavno koriste kvalitetne maskare, a za svečane prilike često su koristile veštačke, nadograđene trepavice za jednokratnu upotrebu. Ali već sutra, kao u bajci, čarolija bi nestala. Veštačke trepavice se lako odlepe pod udarima vetra, od spoljnih nepovoljnih uslova kao što su toplota, padavine, zatim suze u zadimljenim prostorijama i sl. Tako se, najčešće u nezgodnom trenutku, događalo nepoželjno odlepljivanje. U želji da izgledamo lepo, nažalost, ponekad efekat bude suprotan.

Sanjate li i vi o dugim, gustim i tamnim trepavicama bez neželjenih efekata?

Savremeni tretmani lepote imaju efikasno i srazmerno dugoročno rešenje za vas. U Golden Beauty Shop objektima ljubazne devojke odgovoriće na sva vaša pitanja u vezi sa gustinom, dužinom, bojom, trajnošću željenog efekta i tehnikama nadogradnje trepavica od prirodne dlake.

Saznajte više

 

Zašto se odlučiti za neki tretman, odnosno tehniku nadogradnje trepavica u salonu?

  • Prirodan izgled
  • Rezultat koji traje do mesec dana
  • Prirodan osećaj, bez dodatne težine na očima
  • Lako održavanje nakon postavljanja
  • Nije potrebno koristiti maskaru
  • Lepe trepavice, čak i dok spavate.

Nakon tretmana potrebno je da, dok se umivate, pazite na područje oko trepavica i da ne koristite invazivna sredstva za skidanje šminke. Osim toga, ove zanosne trepavice potrebno je nekada i očešljati specijalno dizajniranim češljićem za trepavice. Glamurozan i zavodljiv efekat uz pridržavanje ovih nekoliko mera traje i do mesec dana.

Ne verujete?

Prepustite se timu Golden Beauty Shop profesionalaca i zablistajte!

Zakažite termin na vreme ili besplatne konsultacije s našim osobljem!

Mesto gde izvire lepota, vaš Golden Beauty Shop

Dobro došli!

Ostanite mladi i lepi dugo vremena – jer, moguće je!